20 Mayıs 2009 Çarşamba

BiR GERİ DÖNÜŞÜM HİKAYESİ

Biliyorum bıktınız bu geri dönüşüm işinden ama ben bıkmaaam...Ya bu da takılır mı diyenleriniz vardır mutlaka; amaç sadece biraz daha çevreye duyarlı yaşayabilmek belki de.

Kaldırıp attığımız bir yığın el ilanı, broşür gelmiyor mu size de? Karar verdim bunları biriktiricem:))) (Hehehehe Eşim çok bozulcak bu işe) dergilerime kıyamam çünkü. Vee bu yöntemle kapıya sineklik yapıcağım. Yaşlanınca evim çöp ev olurmu acaba diye korkmuyor da diilim hani.

Bu kolye bildiğimiz kuşe dergi sayfalarından mamul olup bir dönmüş pir dönmüş:))) Oldukça ayrıntılı yapım aşamaları da eklenmiş üstelik.

3 yorum:

Asuman la dedi ki...

bayıldım bence çok hoş ,dış kapılar için kapı süsüde olur değişlikler yapılarak yapma çiçekler yapıştırsak falan bence süper olur ellerine sağlık

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Merhaba:)Blogunu stildirektoru'da gördüm.Teman güzel olmuş.Hayırlı olsun.Hayırlı dostluklukların başlangıcı olsun inşallah..
Sevgiler.

tasarım mekani dedi ki...

Merhaba, cok hos...ve geridonusum calismalarini de stekliyorum h er zaman.. bu konuya da duyarli oldugunuz icin tebrik ediyorum sizi... slmlar, medinem