1 Mayıs 2009 Cuma

Hep de avize olmaz ki!





Süper dekorasyon önerisi bence. Yapımı da o kadar basitmiş kiiii....Balkonlarda bile çok cici durur. Kızım da bayılır böyle bir odaya bence.Eh bana düşende, ilk fırsatta bir kırtasiyeye uğrayıp birbiriyle uyumlu üç-beş renk ince pelur kağıdı almak artık. Kendi odama da yapsam mı ki?



7 yorum:

ASLI dedi ki...

çok iiyi bir fikir bende deneyeceğim yatakodalarında da gayet şık durur bence sevgiler :D

Stil Direktoru dedi ki...

Martha ah Martha sen de olmasan biz Derya Baykal'a mahkum kalacağız hep :)

BİLTAN dedi ki...

evet Stilcim yaa aynı şeylere takılmaya başladık.Hakkaten de zevkler aynı walla:)))

BİLTAN dedi ki...

Ben Marthayı çoktaaan hatta Derya Baykaldan önce takip ediyordum.Hatta programa başlayınca şok olmuştum.Çünkü aynı şeylerdi:P Şahsen izlemiyorum artık Derya hanımı olay çok değişti ve bildik kadın programı oldu.Yemek yapmaları bitirdi zaten olayı...O kadarcık zamana doktordu sanatçıydı yemekti hepsini sığdırmaya çalışınca olmuyor işte.Şahsi görüşüm tabi

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen bence de. Annemden öğrenmiştim bende MS'ı lisede falandım. Hatta dergileri geliyor bana sende üye ol uygun hemde canım.

BİLTAN dedi ki...

Hele ki Türk kadını olarak tombik olmamızdan toptan şikayetçiyken her kanaldaki o yemek programlarının yayınlanması bence son derece zararlı millet olarak.Evdesin işin bitmiş bakıyorsun ki aaa ben yaparım bunu eee yaptın yedin nooldu o kadar kaloriii?Ben İstanbul'da yaşasaydım sadece diyet yemekleri yapan bir program hazırlardım ve satardım bunu kanallara.Buradan size fikir işte:))

Aslı dedi ki...

Yaptım yaptım! Hemen bir beyaz sofra peçetesi kaptım, ortası için de ekmek poşetinin ağzındaki o tel gibi kapatma şeyini kullandım çok şeker oldu:) Direkt bu beyaz peçetelerle bile bemmmmbeyaz güzel çiçeklerden bir demet oluyor. Ben bilgisayar öğretmeniyim, laboratuarımız çok eski, çocuklarla içimiz sıkılıyor... Hemen birkaç tane yapıp yarın sınıfı renklendirmeye başlayacağım! Sağol;)